Anul 2019 ne pune față în față cu cea mai mare provocare de până acum. Finala Campionatului European de Beach Handball la Baia Mare. 28 de echipe de beach handball din Europa vor veni pe plaja de la munte în perioada 6-9 iunie și se vor duela pentru titlul de campion european.

Pentru a da viață celui mai mare eveniment sportiv din această vară, avem nevoie de o armată de super-voluntari. Avem nevoie de tine !!

Dacă vrei să faci parte dintr-o super echipă de oameni energici, creativi, cu visuri mărețe pentru care nu s-a inventat imposibilul și dacă te regăsești în unul din punctele menționate mai jos, atunci nu mai aștepta. Completează formularul din linkul de mai jos, alege activitatea la care excelezi și hai să facem istorie împreună.

1. Esti creativ, iubesti culorile și prietenii tăi cei mai buni sunt Photoshop-ul, Corel-ul, Adobe-ul sau alte programe de design? Dacă ai răspuns DA, suntem nerăbdători să lăsăm imaginația să vorbească prin imagini cu ajutorul tău… nu de alta dar nu degeaba se spune că o imagine spune mai mult decât 1000 de cuvinte.

2. Îți petreci mare parte din timp fiind omul din culise și faci magie folosind PHP, MYSQL, HTML, CSS și JavaScript? Atunci ești omul potrivit să ne ajuți să transmitem nebunia de pe plaja de la munte dincolo de granițele României.

3. Ești sociabil, responsabil și vorbești una din următoarele limbi străine la nivel mediu spre avansat: engleză, spaniolă, portugheză, germană, rusă, italiană, maghiară? Perfect. Noi avem 28 de echipe din toată Europa nerăbdătoare să ajungă la Baia Mare și să te cunoască. Ce vei face? Vei fi omul de legătură între echipa/ echipele participante care îți vor fi repartizate și echipa de organizare – vei avea grijă ca echipele să fie informate cu privire la programul din fiecare zi și îi vei ajuta cu tot ce au ei nevoie pe durata competiției.

4. Îți place să lucrezi în echipă? Ai stofă de lider și experiență ca și coordonator al unei echipe numeroase? Atunci avem nevoie de tine. Ce vei face? Vei coordona echipa noastră de super-voluntari pe durata evenimentului.

5. Ai experiență în jurnalism? Ești omul care are mereu cuvintele la el și iubești sportul? Ești cunoscător de limba engleză (scris și vorbit) la nivel mediu spre avansat? Fii vocea noastră. Ajută-ne să ne facem auziți în toată lumea și să le spunem tuturor ce nebunie e pe plaja de la munte. Ce vrem de la tine? Articole, avancronici, comunicate de presă pentru presa loală/națională și internațională, interviuri etc.

6. Ești o fire calculată și pasionată de tot ce înseamnă partea tehnică? Atunci te vei bucura să faci parte din echipa de intervenție. Îți garantăm că vei avea parte de numeroase provocări atât la mutarea plajei de la mare la munte, la pregătirea terenurilor de joc, cât și pe durata competiției dar mai ales dupa „tragerea cortinei” la finalul show-ului când vine momentul să mutăm din nou plaja la mare. Pe scurt, avem nevoie de tine ca împreună să gândim un sistem cât mai eficient prin care să amenajăm plaja de la munte.

7. Ești pasionat de fotografie iar aparatul foto e cel mai bun prieten al tău? Îți place să surprinzi în imagini momente speciale din viața oamenilor din jurul tău? Atunci ești omul potrivit să fii alături de noi pe durata evenimentului și să imortalizezi spectacolul pe care îl vor oferi cele 28 de echipe pe parcursul celor 4 zile.

8. Îți spunem doar atât – ENTERTAINMENT. Avem nevoie de la tine de cât mai multe idei de activități și concursuri prin care să animăm publicul și să îl integrăm în nebunia noastră.

9. Iubești plaja și ti-ai putea petrece zile întregi pe nisip? Vrei să fii chiar în mijlocul acțiunii? Atunci ești omul nostru. Avem deja un loc pregătit pentru tine la masa oficială, unde, alături de observatori și arbitrii vei înregistra scorul meciurilor care vor avea loc pe durata celor 4 zile. (p.s. dacă iubești plaja înseamnă că ești prieten foarte bun și cu soarele însă noi avem grijă de tine și ne vom asigura că soarele nu va deveni prea fierbinte pentru tine).

10. Ești o fire energică care nu poate sta mult în loc? Atunci avem nevoie de tine în echipa din „biroul mobil”. Ne vei ajuta să împânzim orașul cu afise și fluturași, vei face diverse sarcini urgente pe durata evenimentului etc.

Dacă te-ai regăsit în una din cele menționate mai sus, completează formularul de înscriere printr-un click aici: https://goo.gl/forms/qfq0jroUMBdwNy0p1

Dacă ce ti-am prezentat până acum nu se pliază pe abilitățile tale avem o veste bună și pentru tine. Suntem deschiși la propuneri și te asigurăm că sacul nostru e plin de activități pentru toți cei care vor să pună umărul la nebunia noastră. Așa că te încurajăm să completezi formularul și să ne spui la rubrica „Altele” ce „super-puteri” ai și noi te vom primi cu brațele deschise în echipa noastră de super-voluntari ( de ex. esti rapid? atunci suntem convinși că te vei asigura ca mingile să ajungă din nou în teren în timp record… și lista poate continua).

Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să facem istorie împreună.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.