Am făcut cunoștință cu băieții de la 2areg, a venit rândul să vă prezentăm pe fetele de la același club. Reprezentanta Serbiei este debutantă la un EBT Finals, însă a terminat sezonul pe locul 4 în EBT Tour și își dorește să obțină un loc cât mai bun la finalul competiției.

La fel ca și băieții, fetele de la BHC 2areg au o istorie scurtă, de doar cinci ani. Sârboaicele s-au calificat în premieră la un EBT Finals, însă au arătat un handbal pe plajă bun, încununat cu câteva succese în ultimii doi ani. Mai exact cinci turnee câștigate.

BHC 2areg este cea mai bună echipă din Serbia în această disciplină și are un lot de 12 jucătoare, pregătit să dea totul pe plaja de la Baia Mare. Trei dintre componentele echipei au bifat chiar prezențe în cupele europene în handbalul indoor, Kristina Cvijanovic (centru, ZORK Jagodina), Ivana Rajkovic (portar, OZRK Jedinstvo Tuzla) și Andjela Gudzic (inter stânga, ZRK Crvena Zvezda). 2areg va fi adversara reprezentantei României la acest EBT Finals, Beach Girls.

Beach Handball Club 2areg (Serbia)
Oraș: Novi Sad
Anul înființării: 2014
Culorile echipei: Negru și violet

Prezențe anterioare și rezultatele la EBT Finals:
Debutante

Câștigătoare la Backa Palanka, Apatin, Karcho Cup, Primorsko și Beach Ballons Cup în ultimii doi ani

Lotul echipei:
Zorica Marinkov, Emilija Mihailovic, Andjela Gudzic, Ivana Rajkovic, Jovana Jankovic, Andrea Mijailovic, Sladjana Zigic, Zeljka Milinkovic, Jovana Cazic, Jelena Kostresevic, Aleksandra Mitic, Kristina Cvijanovic
Staff tehnic:
Maja Pantic (antrenor), Mirela Nikolic (staff)

Jucătoare reprezentantive:
Sladjana Zigic – golghetera echipei
Aleksandra Mitic – selectată MVP la mai multe turnee

„Acesta este primul nostru EBT Finals și vom încercă să arătăm tot pentru ce ne-am luptat în toți acești ani. Toată echipa vrea să arate ce știe și de asemenea vrem să rămânem cu amintiri frumoase de la Baia Mare. Obiectivul nostru este să ne distrăm, să ne bucurăm și să dăm tot ce avem mai bun.” – Maja Pantic, antrenor BHC 2areg

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.