Sport Club Senec Cannabis Energy Drink va fi, fără doar și poate, un nume pe buzele tuturor la EBT Finals 2019, organizat de Baia Mare. Deși echipa este compusă din jucătoare din Ungaria, clubul participă la competițiile europene sub steagul Slovaciei, de acolo de unde provine sponsorul principal al echipei.

Sport Club Senec a fost fondat în 2011, iar timp de cinci ani a participat ca reprezentantă a Ungariei. Lucrurile s-au schimbat din 2016, echipa a devenit slovacă, țara de provenință a sponsorului principal. Performanțele au fost din ce în ce mai bune odată cu trecerea timpului, iar anul trecut la Beach Handball Champions Cup Senec a fost foarte aproape de a pătrunde printre primele patru.

Ediția din 2019 a EBT Finals ar trebui să fie una de tranziție pentru Senec. Lotul s-a schimbat, au apărut jucătoare tinere, dar au și rămas din cele cu experiență din trecut. Obiectivul stabilit pentru turneul din Baia Mare va fi calificarea din grupe.

Din Champions League pe plaja de la Baia Mare!

Legitimată la FTC Rail Cargo, Gréta Hadfi se va afla pe nisipul de la Baia Mare. Gréta evoluează pe postul de portar și a bifat în precedentele două sezoane două prezențe pentru Ferencvaros în Liga Campionilor, cu Rostov Don (22-32) și cu BBM Bietigheim (33-30).

Sport Club Senec Cannabis Energy Drink (Slovacia)
Oraș: Senec
Anul înființării: 2011
Culorile echipei: Alb, verde, negru

Prezențe anterioare și rezultatele la EBT Finals:
Locul 9 – 2017
Locul 6 – 2018

Locul 12 la Beach Handball Champions Cup – 2016
Locul 5 la Beach Handball Champions Cup – 2017
Locul 8 la Beach Handball Champions Cup – 2018

Lotul echipei:
Gréta Hadfi, Andrea Csiki, Adriena Veisz, Lili Uhrin, Martina Kemenczik, Alexandra Csuka, Alexa Csaba, Fanni Bianka Bozó, Rita Szűcs, Eszter Garamvölgyi

Staff tehnic:
Daniel Kiss (antrenor), Ferenc Gábris (manager)

„Obiectivul nostru este să trecem de grupe dar știm că va fi foarte dificil. în acest an vor participa 14 echipe, prin urmare grupele sunt foarte puternice. Noi vom da tot ce avem mai bun ca să câștigăm cât mai multe meciuri. Suntem foarte încantate de locație – Baia Mare. Am auzit că este un oraș foarte frumos și suntem nerăbdătoare să îl vizităm. Sperăm că vremea va fi plăcută și că totul e pregătit pentru a avea parte de un eveniment reușit.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.