Am vorbit în urmă cu puțină vreme despre CAIPIranha, reprezentanta Germaniei în competiția feminină de la Baia Mare, iar acum a venit momentul să facem cunoștință cu băieții de la 12 Monkeys Köln BHC.

Nemții participă în premieră la un EBT Finals, iar în istoria lor scurtă nu au obținut decât un titlu de vicecampioni ai Germaniei. 12 Monkeys Köln BHC a fost fondată în 2010, dar înregistrată oficial patru ani mai târziu, atunci când au și obținut de altfel singura performanță notabilă.

12 Monkeys Köln BHC vin la Baia Mare cu frații Zeyen, Sebastian și Tobias, doi din cei mai importanți jucători ai echipei. Sebastian s-a alăturat echipei în 2011 și s-a impus rapid, pe postul de specialist, calitățile sale pe nisip fiind îmbunătățite în mod consistent. Ceva ani mai târziu s-a alăturat și fratele său cu șase ani mai mic, Tobi, iar colaborarea dintre cei doi funcționează foarte bine in teren. Ambii sunt în circuitul echipei naționale a Germaniei și au șanse de a participa la Campionatul European.

Denumirea echipei germane are în spate un lucru inedit. Bazele echipei au fost puse într-un bar din Köln numit „Monkeys”, de către 12 jucători. Astfel, cele două aspecte au fost unite, iar numele echipei a devenit „12 Monkeys”.

12 Monkeys Köln BHC (Germania):
Oraș: Koln
Anul înființării: 2010
Culorile echipei: Portocaliu, negru

Prezențe anterioare și rezultatele la EBT Finals:
Debutanți

Vicecampioni ai Germaniei (2014)

Lotul echipei:
Tobias Zeyen, Sebastian Zeyen, André Nicklas, David Heinz, Frowin Fasold, Amer Maghmuma, Jan Ertel, Oliver Middel, Dennis Redlich, Dennis Bredehorst, Christian Mühlenkamp, Kari Klebinger, Rene Linnek, Fabian Bleckat

Jucători reprezentantivi:
Tobias Zeyen
Sebastian Zeyen

„În primul rând, suntem bucuroși că am reușit să ne calificăm în finală. Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu mulți prieteni de pe scena internațională a Beach Handball-ului, să împărțim multă #monkeylove și să trăim spiritul special al unui turneu EBT Finals. Pentru că este prima noastră participare, vom încerca să dăm tot ce avem mai bun în fiecare set și vom vedea unde spiritul nostru ne va duce. – Dennis Bredehorst

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.